Uppgradering av mjukvara

Vi har information om att Telia inatt har uppgraderat sin mjukvara i TV-Boxen. I några fall har det inneburit problem att Playtjänsterna fungerar dåligt. Nu kan du korrigera detta med att ladda om boxen med att dra ut elsladden, vänta 30 sekunder och stoppa in den igen, så kommer det hela igång igen.

Vår generalla råd till alla är att ge din Tv-box lite omtanke och kärlek ibland så kommer den att fungera bättre. Dra ut sladden på baksidan av boxen och låt den vila i 20-30 sekunder, därefter håll inne knappen på ovansidan tills det blinkar, sätt i sladden igen och släpp knappen. Då blir det en ordentlig fart på boxen med en ny uppfräschning av mjukvaran. Vi rekommenderar att göra detta med några månaders mellanrum för att för att säkerställa att den alltid har senaste mjukvaran.

På söndag är det föreningsstämma kl 17:00 i Lions klubblokal. Den ligger på Strandvägen 38 mitt emot äventyrsfolfen, lätt att parkera. Välkommen och få en inblick hur vår TV-samfällighet arbetar. Kallelse har skickats ut tidigare, så detta är en liten ödmjuk påminnelse.